Hondenuitlaatservice

De uitlaatservice

border collie apporteert de bal


De uitlaatservice van Doggies & Co is ideaal voor mensen die moeten werken of zelf niet meer goed met hun hond kunnen wandelen.


Doggies & Co komt uw hond bij u thuis ophalen. Dit gebeurt op vaste tijden. De duur van de wandeling is afhankelijk van de wensen van de klant. Doggies & Co bied 2 verschillende wandelingen aan. U als klant kunt dus zelf kiezen wat voor uw dier het beste is. Uiteraard zijn andere opties in overleg ook altijd mogelijk.

 


Individuele wandeling

De individuele wandeling is bedoelt om de hond even zijn behoeften te laten doen en de pootjes te strekken. Dit is ook een ideale optie voor mensen die het niet al te breed hebben maar hun hond toch niet te kort willen komen.

Het is een korte wandeling van ongeveer 20 minuten tot een half uur en dit gebeurt in de buurt van de woning van de hond.

 

Wanneer een teefje loops is kan ze niet mee met de groepswandeling. Ze zal dan automatisch worden ingedeeld voor een blokje om.

 

Groepswandeling.

De groepswandeling is een heerlijke uitgebreide wandeling voor uw hond. Deze wandeling gebeurt vaak in groepen van niet meer dan 6 á 7 honden. Voor dat uw hond wordt opgenomen in zo'n groep wordt uiteraard gekeken naar het karakter van uw hond en of hij of zij wel in de groep past.

Deze wandeling duurt 3 kwartier tot een uur.

 

Hierbij zijn de ophaal en breng tijden NIET mee gerekend!!

 

 

lekker snuffelen in het zand

Wanneer uw hond met Doggies & Co meegaat wordt hij of zij voorzien van een penning met daarop het telefoon nummer van Doggies & Co.

 

Tevens worden de honden na de wandeling zo droog en schoon mogelijk weer bij u afgeleverd.

Het zou fijn zijn als u zelf hiervoor een handdoek klaar legt.

 

Wanneer u dit wenst kan er na het wandelen een klein verslag gemaakt worden van de bijzonderheden die uw hond heeft meegemaakt. Hiervoor kunt u zelf een schrift klaarleggen of een schrift bestellen bij Doggies & Co.

Copyright 2013 © All Rights Reserved                                             Updated: 28-01-2019